marți, 9 februarie 2010

Tu cum te-ai simtii?

Sunt momente in viata care iti aduc mereu aminte de trecutul tau. Recent mi s-a intamplat ca cineva sa-mi aduca aminte de scoala generala 280, cea din spatele blocului meu, unde mi-am primit educatia cea de toate zilele. Din pacate evenimentul care mi-a trezit aceste amintiri a fost unul cu totul si cu totul nefericit. Fata invatatoarei Laura Spahiu, o fata de nici 18 ani, tocmai a fost diagnosticata cu de cancer, si anume carcinom scuamos nediferentiat cu proliferare celulara si in ganglionii latero-cervicali - tumoare nasofaringiana, cu posibilitate de limfom Hodgkin.
O formulare pompoasa care noua, necunoscatorilor nu ne spune prea multe. Cert este ca din pacate este cancer, si nu unul obisnuit ci unul situat intr-o zona foarte periculoasa, care pe deasupra este intr-o stare destul de avansata. Pana acum nu m-am implicat in nici o actiune de strans fonduri, dar acum m-as simti oarecum vinovata daca nu as face nimic in sensul acesta.
Cand ma gandesc la cazul ei un singur gand imi vine in minte-cum m-as simtii eu in locul ei?

Tratamentul ei costa 80.000euro.Pentru strangerea banilor s-au deschis doua conturi la Banca CR Firenze Grant pe numele mamei: Spahiu Laura

Cont RON : RO18DARO001800060328RO01
Cont EUR : RO72DARO001800060328EU01
Codul Swift: DAROROBU

sau la BCR in contul:
RO47RNCB0318083497360001

Important: La ghiseu sau pe oridinul de plata trebuiesc precizate numarul contului, numele titularului de cont si faptul ca suma depusa reprezinta DONATIE

Daca vreti sa aflati mai multe despre cazul acestei fete (analize, etc..)accesati link-ul: http://ioanaspahiu.blogspot.com/2010/01/sa-o-cunoastem-pe-ioana.html

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Anunturi Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc toate cele bune.